La setmana del camí escolar al Reina Violant

A l’AMPA del Reina Violant, ja tenen en marxa el projecte de Camí escolar. Aviat ens toca a nosaltres. Compartim un post del Reina Violant sobre el tema:

«La setmana del Camí escolar» és una activitat que estem organitzant des del Grup de Camí escolar de la Comissió d’espais, sobre aquest tema. Som una comissió mixta, formada per cinc pares i mares, i una mestra, que, amb motiu de presentar-vos el projecte, hem organitzat un conjunt d’activitats que es desenvoluparan al llarg de la setmana, dins i fora d’horari lectiu.

Programa

La setmana de presentació del projecte serà la del 28 de novembre al 2 de desembre de 2011. Entre altres coses, estem organitzant xerrades,  conferències i projeccions sobre el tema, així como una exposició en la que participa l’alumnat i la comissió.

La setmana passada els alumnes i professores de 1r i 2n van fer una sortida que preparava, precisament, una de les activitats que es presenten (1r i 2n tenen com a tema d’estudi al llarg del curs, el cinema). Per això van sortir a gravar en diversos carrers del barri, sota la consigna de«quin lloc, del camí de casa a l’escola, t’agrada o et desagrada per alguna raó». Amb aquest objectiu, també, les nenes i els nens d’algun curs, s’emportaren a casa una activitat consistent a enregistrar els carrers pels que passen per anar de casa al cole.

El programa recull les activitats en detall, i esperem que pugueu reservar-vos una mica de temps.

Via AMPA Reina Violant

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.