Festa de final de curs 2010-2011: GRÀCIES A TOTHOM!

Benvolgudes famílies del Jujol,

La festa de final de curs va ser un èxit. A aquestes alçades ja ho sap tothom i som moltíssimes les famílies que desitgem que es repeteixi el curs vinent.

Primerament voldríem agrair la nostra directora, la Bea, que ens hagi fet confiança i ens hagi deixat el pati per fer la festa. I que vingués a sopar i es quedés fins al final. Vam necessitar taules, no només les dels menjadors tal com havíem previst, sinó també les de la biblioteca, les de la sala verda… i les de la sala de professors! També ens va ajudar amb la logística de la festa (vigilant, neteja…), juntament amb la Martha. (Martha, què faríem a l’AMPA sense tu?)

Devem també un agraïment especial a IPP. Aquesta empresa és la que duu a terme les activitats extraescolars, el casalet i el casal organitzats per l’AMPA. Des del començament es van oferir a ajudar amb activitats per als nens i ens van deixar clar que no ens cobrarien per aquest servei. La pintura de cara, les corbates daurades, les corones, les flors, els collarets de macarrons… tot això i el monitoratge ho va aportar l’empresa IPP de franc. Gràcies Joan Ramon, Judith i els altres!

Les noves famílies del Jujol, aquelles que començaran P3 el setembre proper, també es mereixen un agraïment. Bo i que els seus fills i les seves filles són encara força joves, molts es van apuntar al sopar i van venir i van gaudir. Ells també pertanyen a la gran família Jujol.

També pertanyen (encara) al Jujol les famílies que demà acaben 6è i que començaran secundària al setembre. Moltes d’elles també van venir a la festa. Gràcies.

Totes les famílies que van ajudar traient taules i cadires al pati i tornant-les a guardar després també es mereixen les nostres més efusives gràcies. Sense oblidar els nens…fins i tot els més joves van ajudar al menjador petit!

Al DJ Guille de Juan també li volem agrair la bona música i la seva simpatia amb els nostres petits. Esperem que també ell vulgui repetir festa el curs vinent!

Als mestres de l’escola que van venir una estoneta al començament de la festa també els estem molt agraïts. Esperem que el curs vinent us animeu i sopeu amb nosaltres! Igual que els mestres que no van poder estar amb nosaltres per trobar-se a Sevilla en el viatge que fan anualment. A veure si l’any vinent ens podem posar d’acord en les dates.

I, per últim, qui no ens podíem deixar de cap manera és a la persona que va fer la proposta de la festa i que es va oferir a organitzar-la i dur-la a terme: la Gemma Tàpies, mare del Jordi Ribó de 2n B. Sense ella, simplement no hi hagués hagut festa.

GRÀCIES A TOTHOM!

Junta de l’AMPA Jujol

Un pensament sobre “Festa de final de curs 2010-2011: GRÀCIES A TOTHOM!

 1. gemma

  Molt bones les imatges!!!
  La veritat és que ens queda un bon record a tots..
  i sí, encara recordo el dia que la Gemma Tàpies va dir:
  “però com? en aquesta escola no es fa festa de fi de curs? no m’ho crec! vinga, vinga! que en un montem una pero ja !!!”
  i així ha estat!
  gràcies gemmetta

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.