Preparatius per la festa de Primavera

El passat dimecres 13 d’abril, els pares i els al.lumes  de P5 vàrem poder participar en la confecció de les disfresses que els nostres nens i nenes portaran el dia de la festa de la primavera , que serà el pròxim 13 de maig.

Com ja sabeu, aquest any està dedicada ala Mediterrània i entre tots i totes vàrem crear les disfresses, uns dibuixant els animalons marins, altres retallant i altres enganxant tires de paper amb cola.

Vàrem tenir l’ajuda de les tutores de P5 i a més a més de la Marisa, la professora de psicomotricitat dels cursos passats, que va tenir el detall de venir ajudar-nos i de la Marta , l’actual profe de psico.

Realment va ser una estona molt enriquidora tant per als pares com per als nens que van veure com anaven sortin les meduses, els peixos , les estrelles  i els cavallets de mar de les seves pròpies mans.

Ara els nens, a classe, els acabaran de decorar. Ja veureu com quedaran de bonics i originals!

Un pensament sobre “Preparatius per la festa de Primavera

  1. fondotertu

    Que bonic queda el menjador amb tanta llum! I fa goig veure totes aquestes famílies treballant juntes per la Festa de la Primavera del Jujol. Cada dia em sento més contenta de pertànyer a la comunitat del Jujol.

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.