Els dinosaures del Cosmocaixa

Ahir diumenge, els nens i nenes de l’Escola Jujol, acompanyats dels seus pares, van passar el dia al CosmoCaixa. Era la primera sortida del curs organitzada per la Comissió d’Activitats Familiars. A la convocatòria s’hi van apuntar més de 100 persones, entre pares, mares, germanets petits, alumnes de l’escola i fins i tot algun veïnet. Tot un èxit!

Com que l’excusa era visitar l’exposició temporal “Dinosaures. Tresors del desert del Gobi”, quan arribaven al CosmoCaixa els nens i nenes van rebre un vinil adhesiu amb forma de dinosaure, per enganxar a la samarreta. N’hi havia en blau, en gris i en taronja, per destacar sobre tots els colors.

Durant el matí, es va intentar que els alumnes d’un mateix curs anessin plegats. Totes les edats van trobar el seu espai, i els petits van sortir fascinats amb els esquelets trobats a Mongòlia.

A migdia, tothom es va reunir a la Plaça de la Ciència. El lloc era ideal pel picnic, ja que els pares podien veure en tot moment com jugaven els nens i les nenes que, òbviament, no van parar! I a la tarda, n’hi va haver que encara tenien energies per continuar explorant  les instal·lacions del museu.

Tothom semblava content, cosa que ens fa pensar que va ser una jornada agradable. Ara només ens queda agrair-vos a tots la vostra resposta, i respondre amb el compromís de no trigar a fer-vos noves propostes.

Podeu veure més fotos aquí.

I si entreu al Facebook fins i tot hi trobareu un vídeo molt divertit! Un molt bon record.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.