CASAL D’ESTIU 2010

Informació Casalet i Casal:
Judith Acón (coordinadora d’activitats extraescolars, casalet i casal) de dilluns a divendres de 17.15h a 19.00h  Telèfon 93 218 08 90


El Casal és una activitat que es fa a finals de juny, tot el mes de juliol i primers de setembre, amb la intenció d’ajudar les famílies a conciliar els horaris laborals i familiars i (sí, també!) perquè les nenes i els nens s’ho passin bé durant els calorosos dies d’estiu a la ciutat. Hi assisteixen tant alumnes del Jujol com altres nens del barri, i s’hi fan activitats escèniques i temàtiques i jocs organitzats pels monitors de l’empresa que contracta l’AMPA. També fan sortides setmanals a la piscina i excursions culturals o d’oci, sense oblidar el famós “manguerazo” al pati de l’escola.
Reunió info FUNCIONAMENT:
Dimarts, 15 de juny.
Convocatòria 18:00 h.
Servei de permanència pels nens.
El Gran Circ Nikulin
Els diaris en van plens: El Gran Circ Nikulin ja ha arribat a la ciutat: pallassos, domadors, acrobates, malabaristes, mags i d’altres personatges fantàstics amb els seus números especials. Tots estan preparats per a la gran funció, els nervis estan a flor de pell, per fi s’estrena el Gran Circ Nikulin a Barcelona, tot ha de sortir de meravella. Milers de nens i nenes i grans estan esperant la gran funció. Però enmig de l’espectacle el mag Gorg, un mag despietat, ha petrificat tots els personatges del circ per venjança!!!
Podeu consultar més detalls al díptic:
Properament penjarem també l’horari detallat de les activitats dels nens durant el Casal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.