L’AMPA Jujol, premiada al Carnestoltes de Gràcia

Va ser Carnestoltes i estem molt contents del resultat del concurs. Hem obtingut al premi a la millor AMPA!! Molta gent va anar per lliure, s’havien fet les disfresses de manera individual. Però en realitat el tema i la particularitat de fos amb material reciclat convidava de manera clara a participar d’un col·lectiu per compartir idees i recursos, ganes i il·lusió. Així que uns quants de P5 i de Primer vam fer una crida oberta per participar del projecte en tot el seu procés. Així ens vam reunir les dues setmanes anteriors al dia assenyalat, la GRAN RUA, al menjador de l’escola. Vam treballar colze a colze, grans i petits, amb tot el material reciclat que vam aconseguir i vam anar creant la temàtica  de L’UNIVERS. Des d’aquest grup vam intentar que el tema reciclat fos un global, i a partir d’això vam representar el perill i el mal que entre tots directament o indirectament  estem fent al nostre MÓN, a la TERRA.

A través d’una al·legoria visual – dos infermers portant la bola del món en una llitera, ferida i amb un gota a gota, i amb tiretes a llocs ferits per les guerres, la fam o els esdeveniments meteorològics catastròfics, com Haití, i altres elements del propi univers, com planetes, coets, llunes, estels, sols….vam intentar representar de manera escènica i carnavalesca la nostra denúncia particular als atacs sistemàtics al nostre MÓN, a la nostra TERRA!!!! Aquest projecte es va fer amb molta il·lusió, i crec que va agradar.

Al carrer vam comprovar la quantitat de fotos que la gent va fer de la nostra bola del món!! I quan a la plaça donaven els premis, desesperàvem de no sentir el nostre nom ….realment creiem que mereixíem un reconeixement, que finalment i de sobte vam guanyar-nos quan van dir: «… PREMI A LA MILLOR AMPA PER AL CEIP JOSEP MARIA JUJOL!!!» I els nostres bots, esglais, crits, abraçades mútues pel reconeixement de la feina feta, es van unir en un sol clam d’alegria. Érem feliços, reconeguts, tanta feina, tanta il·lusió reconeguda allà a la nostra plaça, a l’Ajuntament! Va ser una passada!!!!

N’estem molt contents i esperem que l’any que ve amb música, com diu la Sílvia que tindrem, i esperant un lloc a la rua millor del que teníem (érem els últims i això va fer que uns quants ens perdéssim, ens quedéssim enrere…), tornem a tocar la campanada!!!!! Felicitats a tots per participar i aviam si l’any què ve ens superem en tot!!!!!!!

Tona

Trobareu més fotos en aquesta galeria (gràcies a la Sílvia, la Tona, la Noelia i a la Isabel amb el Cyrille!)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.