Qui s’anima a pintar?

La Directora de l’Escola ens demana una colla de voluntari/es per donar una mà de pintura a les portes, marcs i armaris de l’Escola, ja que estan en molt mal estat. Abans de pintar s’ha d’escatar una mica i després 1 ó 2 mans de pintura. La idea és organitzar un dissabte desprès de Nadal per fer la repintada general de l’escola. Es podria muntar una guarderia i fins i tot un esmorzar.

Aquesta és una bona excusa perquè els homes de la casa, que sovint no tenen temps d’arromangar-se amb el dia a dia de l’AMPA i quasi tampoc amb la tasca de les delegades (excepte molt honroses excepcions), puguin lluir-se davant els fills mentre les dones xerren una mica de les coses importants de la vida davant un bon esmorzar.

Animeu-vos a cercar voluntaris. Dintre d’uns quants dies us direm possibles dates.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.