Vam anar al NANO!

El 18 d’octubre ens vam ajuntar unes quantes famílies del Jujol per anar al CCCB a participar en el NANO, un cap de setmana sencer d’activitats pensades i dirigides a famílies amb nens. Per un preu no gens car (4,50 Eur els adults i els nens gratis), vam poder participar en tallers d’arquitectura d’Arquikids, anar en bicicletes curioses, escoltar música “espacial” amb Don Simon y Telefunken, mirar i llegir els llibres més originals, escoltar contes de l’Agnès Agboton, una dona africana a Catalunya, jugar amb videojocs i, el més guai, fer les nostres pel·lícules animades amb Utani, que després hem pogut veure a internet!!! Mireu-les, mireu-les clicant aquí! L’any que vé hi tornarem!

Un pensament sobre “Vam anar al NANO!

 1. Hélène, mama Luca Toda

  Hola

  Voldria compartir amb vosaltres una bona experiència que vam tenir en Luca i jo el diumenge passat: vam anar al TEATRE TANTARANA (metro Parallel) per veure el espectacle EL PETIT ROURE i ens va agradar moltissim a mi i al nen. És un espectacle de ombres xineses amb titelles i actors, és molt original i transmet un missatje utilizant el sentit del humor i recursos amb molta intelligencia i creativitat.

  El recomanem!

  Un abraçada,

  Hélène i Luca

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.