5 pensaments sobre “RESULTATS SORTEIG PISCINA: CURS 2014-15_P4

 1. Astrid

  Vem preinscriure al nostre fill a piscina i no apareix ni en la llista de seleccionats ni en la llista d’espera.
  Voldria saber si en la llista d’espera hi són tots els nens que es van preinscriure a piscina i que no han quedat entre els 16 primers que han obtingut la plaça.

  Respon
  1. ampajujol Autor de l'entrada

   Benvolguda Astrid,

   Et transcrivim la resposta de la Comissió d’Extraescolars:

   Benvolgudes famílies,

   Amb motiu de les dues incidències que ens han arribat a respecte el sorteig de piscina P4 i P5, la comissió d’extraescolars s’ha reunit per tractar els temes amb l’atenció que es mereixen.

   Des de la comissió, tot i lamentar profundament aquests casos puntuals, es creu convenient mantenir els resultats del sorteig publicat de manera oficial, sense opció de poder incloure places addicionals per motius aliens a l’AMPA (negació de l’UBAE a oferir-nos cap ampliació de grups ni de ràtio/grup). La causa d’aquesta resolució és, sobretot, el perjudici que causaria a les famílies que ja han actuat en conseqüència del resultat (retorn de fiança d’altres espais i/o confirmació de matrícules externes).

   Per altra banda, aquesta situació desafortunada ens ha servit per plantejar-nos com evitar, en propers cursos, errades com les que s’han produït, potser per excés de bona voluntat, a l’haver-se acceptat inscripcions de paraula ni a la persona ni al lloc indicats al butlletí.

   · Es facilitarà a les famílies de P3-P4 un full de preinscripció exclusiu per poder participar al sorteig de natació.
   · No s’acceptarà cap preinscripció que no hagi estat degudament omplerta i signada pels pares, entregada a la persona responsable i estrictament dins els terminis i horaris especificats en el butlletí.
   · Cada preinscripció comptarà amb un resguard que garanteixi a les famílies la correcta formalització d’aquesta.
   · La llista de preinscrits al sorteig es farà pública dies abans del sorteig. Durant aquest període i fins el dia abans del sorteig per la tarda, les famílies podran comprovar i notificar a la persona responsable de les preinscripcions, qualsevol tipus d’errada que hagin detectat
   · El sorteig seguirà realitzant-se mitjançant aplicació informàtica i obert a totes les famílies que hi vulguin estar presents.

   Atentament,
   Comissió d’Extraescolars

   Respon
 2. Cristina

  El meu fill de P3 no ha entrat aquest any. Voldria saber si per l’any que ve es torna a fer el sorteig amb el mateix criteri, o els que no han entrat aquest any, tenen algun tipus de preferència per poder accedir un altre any.

  Gràcies,
  Cristina.

  Respon
  1. ampajujol Autor de l'entrada

   Benvolguda Cristina,

   Et transcrivim la resposta de la Comissió d’Extraescolars:

   Benvolgudes famílies,

   Amb motiu de les dues incidències que ens han arribat a respecte el sorteig de piscina P4 i P5, la comissió d’extraescolars s’ha reunit per tractar els temes amb l’atenció que es mereixen.

   Des de la comissió, tot i lamentar profundament aquests casos puntuals, es creu convenient mantenir els resultats del sorteig publicat de manera oficial, sense opció de poder incloure places addicionals per motius aliens a l’AMPA (negació de l’UBAE a oferir-nos cap ampliació de grups ni de ràtio/grup). La causa d’aquesta resolució és, sobretot, el perjudici que causaria a les famílies que ja han actuat en conseqüència del resultat (retorn de fiança d’altres espais i/o confirmació de matrícules externes).

   Per altra banda, aquesta situació desafortunada ens ha servit per plantejar-nos com evitar, en propers cursos, errades com les que s’han produït, potser per excés de bona voluntat, a l’haver-se acceptat inscripcions de paraula ni a la persona ni al lloc indicats al butlletí.

   · Es facilitarà a les famílies de P3-P4 un full de preinscripció exclusiu per poder participar al sorteig de natació.
   · No s’acceptarà cap preinscripció que no hagi estat degudament omplerta i signada pels pares, entregada a la persona responsable i estrictament dins els terminis i horaris especificats en el butlletí.
   · Cada preinscripció comptarà amb un resguard que garanteixi a les famílies la correcta formalització d’aquesta.
   · La llista de preinscrits al sorteig es farà pública dies abans del sorteig. Durant aquest període i fins el dia abans del sorteig per la tarda, les famílies podran comprovar i notificar a la persona responsable de les preinscripcions, qualsevol tipus d’errada que hagin detectat
   · El sorteig seguirà realitzant-se mitjançant aplicació informàtica i obert a totes les famílies que hi vulguin estar presents.

   Atentament,
   Comissió d’Extraescolars

   Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.