MOBILITZACIÓ EN DEFENSA DE L’ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT I PROXIMITAT

La Coordinadora d’AMPA de Gràcia convoca una mobilització en defensa de l’escola pública de qualitat i de proximitat, el proper divendres, 18 de novembre. L’objectiu és denunciar la política educativa duta a terme actualment per part de la Generalitat i de l’Ajuntament de Barcelona. Es denunciaran les retallades, la manca de places públiques i l’endarreriment de les obres de dues escoles bressol.

Hora: a les 17h
Lloc: Plaça de la Vila de Gràcia
Durant la mobilització es llegirà un manifest per exposar públicament les demandes dels afectats centrades en les retallades que estan patint les escoles bressol, les escoles d’infantil i primària i els instituts públics (pressupost de funcionament, supressió de la sisena hora, retallades en les subvencions de programes educatius, retallades en ajudes i beques a les famílies, retirada de la figura de la tècnica d’educació infantil en alguns centres i reducció de vetlladores,…).
Es proposa assistir a la concentració amb samarreta groga, ja que és el color que en el seu dia es va decidir relacionar amb les protestes a favor de l’ensenyament públic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.